martian442După tragicul eveniment de marți noapte există șanse ca soarta „Bătrânei Doamne” să nu fie decisă nici în această săptămână. Adrian Marțian a fost anunțat că mama sa, grav bolnavă de mai mult timp, s-a stins din viață și, bineînțeles, a plecat de urgență la Cluj. Prin urmare, actele prin care dejeanul urma să preia clubul din mâna lui Giovanni Catanzariti și care ar fi trebuit semnate joi dimineața în prezența avocaților mai așteaptă, dacă italianul nu se răzgândește din nou și alege o altă variantă.
În săptămâna petrecută în orașul nostru, autointitulatul patron al UTA-ei nu s-a remarcat prin nimic altceva decât prin amenințări cu procese în Justiție, făcută prin intermediul avocaților săi,  la adresa lui Catanzariti sau angajaților de la Finanțe. De achitarea restanțelor bănești către angajați și fotbaliști nici nu poate fi vorba și nici garanțiile de eșalonare a datoriilor la Stat nu au fost aduse. Nici măcar Roland Nagy, arădean și utist în ADN, nu a putut fi convins să revină în Calea Aurel Vlaicu, așa că totul a rămas ca înainte, adică în aer.
Acestea fiind spuse, practic, Giovanni Catanzariti începe să se convingă că echipa emblemă a orașului s-ar îndrepta spre faliment dacă el i-o va ceda conform înțelegerii de luni. Din informațiile noastre, nici avocații lui Marțian nu ar mai fi foarte convinși de bunele intenții ale clientului lor și – prin urmare – se poate vorbi de găsirea sau reluarea unei alte variante de continuitate.
Cine mai crede că Marțian i-ar putea convinge să vină și să și rămână la UTA pe Adrian Bumbescu, Jerry Gane sau Alin Artimon e cel puțin foarte optimist. Dacă prietenul lui Mutu nu a înțeles (sau nu a avut cu ce să înțeleagă) urgența numirii unui staff tehnic până astăzi, cu 10 zile până la primul meci oficial al sezonului, e greu de crezut că va înțelege de acum înainte. Și același lucru e valabil și în cazul fotbaliștilor, respectiv liniștea și siguranța lor pentru noul campionat. Acum, Marțian este îndu­rerat de pierderea mamei sale și e normal să se gândească mai puțin la UTA, însă cineva trebui să facă ceva, căci s-a intrat demult în criză de timp.

Recomandările redacției