rugbyRugbiştii arădeni au debutat cu dreptul în play-out-ul Diviziei Naţionale. Studenţii au trecut, sâmbătă, cu 26-5 de RCM Galaţi, la capătul unui meci în care au forţat doar o repriză, îndeajuns pentru a-şi apropia victoria.
Era 26-0 la pauză, după eseurile reuşite de Burai (2), Maxim şi Grindei, trei dintre ele transformate de Bălţatu. Cu victoria în mână, elevii lui Ovidiu Şerban şi Marian Grindei s-au relaxat în partea a doua, când pe tabelă au punctat doar oaspeţii, ei reuşind eseul de onoare chiar pe final.
La fel ca în sezonul regulat, când s-a impus cu 38-15, a rezultat o victorie clară, cu bonus ofensiv, pentru CSU Arad, care a început meciul în următoarea formulă: Grindei, Hîncu, Floruţ – Ţepurică, Moza Laurenţiu – Pop, Brie, Maxim –  Afloare, Bălţatu – Florea, Farcaş, Ghiur, Burai – Tiron. Au mai jucat: Olariu, Dîngă, Nastiuc, Moza Petru şi Ciuruc.
„Prima repriză a fost foarte bună pentru noi, dar în a doua, cu greşeli de ambele părţi, ne-am relaxat, nu ne-am mai concentrat şi am primit un eseu spre final. Până la urmă este un rezultat bun, o victorie clară şi un joc în progres faţă de ultimele din sezonul regulat. Sperăm să continuăm pe aceeaşi linie şi să facem un meci bun săptămâna viitoare, la Suceava, unde dacă jucăm ca şi acum, în prima repriză, nu ar trebui să avem pro­bleme”, ne-a declarat căpitanul şi antrenor secund al CSU Arad, Marian Grindei.
În celălalt meci disputat în play-out, CS Năvodari a obţinut o victorie preţioasă la Suceava, 19-15. Tot pe terenul Bucovinei se va deplasa sâmbăta viitoare şi echipa universitară, aflată în căutarea liniştii de final de sezon.

Recomandările redacției