ignatRămasă fără niciunul dintre portarii din stagiunea trecută, UTA avea mare nevoie de oameni pe acest post cheie. Inițial, în Caleau Aurel Vlaicu au venit Pogacics, Bordea și Horvath, însă doar ultimul se mai află astăzi la echipă. Apoi, s-a apelat la tănărul din propria curte, Sergiu Barabas (18 ani), iar de câteva zile a apărut la Arad și David Oberhauser, fostul echipier al celor de la Ajaccio.
În fine, ieri, sub comanda lui Trică a ajuns și Vlad Ignat. Fost căpitan al naționalei Under 16, alba-iulianul semnase pe doi ani cu gruparea spaniolă Valladolid, însă în această vară a devenit liber de contract. Fotbalistul are acum 18 ani și ar putea fi o soluție la UTA.
Rămâne de văzut cine îl va evalua și – eventual – antrena pe Ignat în sta­giunea următoare și asta pentru că Trică încă nu este convins să apeleze la Dan Țapoș.
Utiștii au făcut o ședință de pregătire în această dimineață, iar luni îi așteaptă o alta. Înaite de asta, jucătorii vor trece pe la Clinica Genesis pentru analizele obligatorii pentru obținerea vizei pe carnete. Marți după-amiază, „alb-roșii” vor disputa un amical cu Voința Mailat.

Recomandările redacției