bozianPașcalău – Gavriș, Lung, Rusu, Vițu – Nădăban, Dubeștean, Bulzan, Marinescu – Mihai, Burian și rezervele Irimia – Nistor, Hosu, Mitu, Morar, Pop și Bulza au ieșit la centrul terenului de la Sebiș împreună cu brigada de arbitri doar ca să îndeplinească formalitatea unui meci fără adversar.
Pîncota ar fi trebuit să joace cu FC Maramureș Universitar Baia Mare. Fosta divizionară secundă e însă pe cale să iasă definitiv din iarbă și să mai existe doar prin dosarele care ajung pe masa Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, conform patronului Dan Hotico.
Fotbaliștii lui Dan Cuedan au rămas pe teren pentru un antrenament, apoi pîncotanii au urcat în autocar și au prins ultima jumătate de oră din CS Ineu – FC Zalău 1-1.
„Încă n-am reușit să-l legitimăm pe Hernandez, așteaptă să-i ajungă cartea verde, iar Iovan urmează să devină liber și să semneze. Iar mâine, la ora 13,00 domnul Piroș îl așteaptă pe Issa Ba la Aeroportul din Timișoara”, a spus tehnicianul alb-negrilor, cu gândul deja la derby-ul din etapa viitoare, cu Național Sebiș.
„Nu-l vom avea pe Vițu, convocat la Naționala Moldovei, era bine angrenat în sistemul nostru de joc, făcând parte și din categoria Under 21. Dar cei care vor intra trebuie  să-și rezolve sarcinile și să scoatem un rezultat bun”, a încheiat Cuedan.
* În celelalte meciuri din C5: FCM Baia Mare – Arieșul Turda 3-0, CS Oșorhei – Metalurgistul Cugir 2-1, Unirea Jucu – Unirea Dej 4-2.

Recomandările redacției