ineuDin cauza unor carențe organizatorice, antrenorul Adrian Abrudean a contat doar pe 14 fotbaliști cu acte în regulă. Trecând peste, a fost ritm rapid și antrenant la revenirea Ineului în eșalonul trei.
Fl. Rusu a respins un șut la colțul lung expediat de mijlocașul Sabou (2), apoi, la prima apariție periculoasă în careul vizitatorilor, alb-albaștrii au deschis scorul! Covaci a fost faultat, iar Dumitru Copil făcea 1-0, executând fin penalty-ul acordat.
Deși intrat forțat în teren, incomplet refăcut după o accidentare, marcatorul primului gol stagional pentru Ineu a încercat să aducă un plus în ofensivă, presând mult, împreună cu Flavius Băd. Cei doi aveau să creeze o acțiune periculoasă (28), blocată însă la timp de trupa lui Vasile Jula, care, ajunsă pe contraatac, l-a remarcat din nou pe Rusu.
Apelând la stilul lor, cu pase scurte și rapide, zălăuanii au reușit în cele din urmă să desfacă defensiva gazdelor. Și, după torpila expediată din marginea careului mare de Bode (35), se bucurau de egalare, 1-1.
Tot oaspeții au avut inițiativa și la reluare, dar Ineul a reușit să se închidă bine. Echipa lui „Știli” a ieșit la joc, ratând incredibil ocazia să treacă din nou în avantaj: Copil a nimerit bara de două ori în aceeași fază (62)!
La numai un minut, ineuanii au început să trăiască periculos: Cornea, faultat de un adversar, a ripostat, lovindu-și agresorul inițial, deși primise faultul. Arbitrul Brașoveanu l-a eliminat, apoi presiunea Zalăului a crescut tot mai puternic.
Finalul a fost al echipei lui Jula, dar Ineul a reușit să reziste, putându-se declara satisfăcută cu punctul luat…
Ineu: Fl. Rusu (77 Cioară) – Cornea, Francescu, Nicolau, Suslak – Covaci (77 Tătar), Georgiu, Iambor, Copil – Petcuț, Băd (65 M. Talpaș).
Zalău: Man – Lung (83 Silaghi), Cozma, Negrean, Bode, Sabou, Stanciu, Ionașcu, Țiriac, Dobrescu, Ardelean (54 Supuran).
Arbitri Cristian Brașovean – Marius Bălan, Radu Herția (Cluj). Observatori: Iulian Spătaru, Florian Mierea (Timiș).

Recomandările redacției