utautaJucătorii „Bătrânei Doamne” sau mai degrabă cei care doresc să îmbrace tricoul „alb-roșu” în această stagiune s-au prezentat noului antrenor cu ocazia unui meci în familie. Eugen Trică și ajutorul său, Nelu Ceaușu, i-au studiat atent pe fotbalștii preluați în Calea Aurel Vlaicu, pentru a-și creiona un prim „unsprezece”, dar și un lot cât de cât competitiv în liga secundă.
Utiștii s-au împărțit în două echipe, una formată din așa-zișii titulari și cei care aspiră la acest statut. Diferența a fost vi­zibilă în jocul celor două garnituri, ritmul fiind dictat de titularii în roșu, așa că deschiderea tabelei nu a fost decât o chestiune de timp. Monac a fost în centrul primelor acțiuni, dar a și semnat golul de 1-0. Marcu a scăpat pe dreapta, a trimsi perfect în fața porții, de unde Cristi Monac l-a bătut pe Horvath cu un șut în cros. Bîrză și Zanardini i-a mai dat emoții portarului advers, în timp ce Oberhauser s-a opus șutului de la distanță al lui Ardelean ce putea restabili egalitatea. A fost, însă, 2-0 la capătul unei faze norocoase. Firțulescu a centrat din corner, iar Ospina a trimis cu capul, pe spate, la vinclu. Repriza s-a încheiat printr-o nouă intervenție a lui Oberhauser la șutul lui Popescu.
Trică a amestecat puțin cărțile la pauză, dar – totodată – le-a scurtat timpul de joc elevilor săi, pe care i-a văzut că începeau să gâfâie din greu. Inițial în partea a doua ar fi trebuit să se joace 30 de minute, dar jocul s-a oprit în jurul minutului 70. Până atunci, tot „roșii” au avut marile ocazii de gol, prin Firțulescu (reluare slabă din unghi și cap în brațele lui Horvath), Tecsi (lob puțin pe lângă din poziție centrală). S-a terminat 2-0 pentru titular.
Formații:
UTA roșu (prima repriză): Oberhauser – Zanardini, Pascariu, Țabără, Neagu – Marcu, Medina, Roșca, Firțulescu – Bîrză, Monac.
UTA alb (repriza a doua): Horvath – Domșa, Ospina, Gornic, Ardelean – Raț, Santa Țoțu, Tothăzan – Popescu, Sălăjan.
UTA roșu (repriza a doua): Barabas – Zanardini, Țabără, G. Neagu, L. Neagu – Firțulescu, Marcu, Medina, Dumitru – Popescu, Tecsi.
UTA alb (repriza a doua): Horvath – Domșa, Ospina, Gornic, Ardelean – Duciuc, Santa Țoțu, Monac – Vîrtaci, Sălăjan.

Recomandările redacției