giomartzahaZis și făcut. Adrian Marțian a preluat dosarul de insolvență întocmit de Giovanni Catanzariti cu intenția inițială de a-i ceda clubul lui Marius Țucudean și l-a depus la Judecătoria Arad în această dimineață. Chiar dacă acțiunea încă nu a fost declan­șată în mod oficial, UTA primește o mare gură de oxigen și asta pentru că timp de luni bune de zile datoriile îi vor fi înghețate, iar asta îi permite actualei conduceri să se concentreze doar pe ce are de făcut de acum înainte.
Cel care a depus dosarul de insolvență a fost Iulian Zaharia, avocatul lui Catanzariti. „Nu cred că ar mai trebui să se vorbească de tabere la club. Eu și clientul meu pur și simplu am ajutat clubul UTA, care va beneficia de un respiro, conform legii. Cel târziu săptămână viitoare, ni se va aproba acțiunea de declanșare a insolvenței și vom fi păsuiți de tot ce înseamnă restanțe”, ne-a mărturisit Zaharia.
Cum Campioana Provinciei are un pasiv de o jumătate de milion de euro, Marțian va trebui să-și deschidă punga doar pentru… a face treabă în noua stagiune a ligii secunde. Excepție fac angajații și cei cinci fotbaliști care au rămas în Calea Aurel Vlaicu și care ar trebui motivați să dea totul din ei la club.

Recomandările redacției