martiantrica3La antrenor nou, obiceiuri… vechi. Adrian Marțian și-a însoțit tehnicianul la conferința de presă de astăzi, în care Trică și-a oficializat relația cu „Bătrâna Doamnă” și a vorbit puțin și despre partida cu FC Bihor. În stilui caracteristic, efervescent, ironic și mai lăudăros decât este cazul, având în vedere că a lăsat acest club de izbeliște luni bune de zile, dejeanul a răspuns deseori în locul lui Eugen Trică.
Promițând din nou că va face treabă, va fi bine ca să nu fie rău, cu jucători, antrenori și angajați plătiți la timp, Marțian a ținut să accentueze următoarele:  „Omul ăsta (n.a. Trică) a rămas aici, în timp ce marii utiști au refuzat clubul. Împreună suntem mai utiști și mai arădeni ca mulți alții. Sper să facem treabă bună împreună, chiar dacă, poate, nu suntem doriți de autorități sau suporteri. Există riscul să mai pierd bani, alții decât am pierdut până acum, dar merg mai departe pentru UTA. Ce pot să fac eu dacă Primăria nu mă susține și dă bani la o altă echipă, echipa lor? O să văd, dacă chiar nu se poate colabora poate ne mutăm alt­undeva, poate chiar la Dej”, a spus mai în glumă mai în serios prietenul lui Mutu.
Marțian consideră că opțiunea pentru Trică este corectă: „Un antrenor care a antrenat fosta campioană a României nu poate fi slab, dimpotrivă. Are va­loare, am încredere în el și în drumul lui”.

Recomandările redacției