furturiPoliţiştii au depistat mai multe furturi pe raza judeţului Arad. Poliţiştii Secției numărul 1 de poliție au prins, în flagrant, doi tineri care au sustras poarta metalică  a unui imobil.
Emanuel C., de 18 ani, și G. E,. de 15 ani, ambii din Arad, miercuri, în jurul orei 23.30 au fost prinşi în flagrant de către poliţişti, în timp ce au sustras  poarta metalică a unui imobil, de pe strada Libertății, din Arad. „Prejudiciul în valoare de 150 de lei a fost re­cuperat, iar cei doi tineri sunt cer­cetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Camelia Tuduce.
De asemenea, alt tânăr a fost depistat după ce a furat dintr-o locuinţă. Prejudiciul creat a fost de 4.500 de lei. Poliţiştii de la Postul de poliție Buteni au reuşit  identificarea suspectului, la câteva zile de la săvârşirea furtului.
Ca urmare a cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, în perioada 23–25 august, Marian C., de 21 de ani, din Chisindia, a pătruns, prin forțarea ușii de la intrare și a geamului termopan, în imobilul aparţinând lui B. F., de 44 de ani, din Buteni, de unde a sustras mai multe produse  electronice (o tabletă marca Acer,  un laptop marca Toshiba, o cameră foto digitală Samsung, un telefon mobil marca Nokia), două genți cu scule, suma de 300 de euro și 200 de lei. Valoarea  prejudiciul cauzat este de 4.500 lei. Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
(C.G.)

Recomandările redacției