mama_baiat„Băiatul mamei” este exact opusul tipului care musteşte a testosteron de la o poştă – nu este neapărat un lucru rău, dar dacă prefer un bărbat macho în detrimentul unuia sentimental şi sensibil, atunci ar trebui să te uiţi după el în altă parte. cum poţi şti dacă a fost crescut după fusta mamei sau este independent, încă de la început:

Mama îi spală rufele

Faptul că locuieşte cu părinţii -deşi are în jur de 30 de ani –  nu ar trebui să fie neapărat un semn că încă este ţinut în puf de „mami”, ci poate pur şi simplu este mai comod şi strânge bani pentru viitoarea familie. Pe de altă parte, dacă totuşi nu reuşeşte să îşi facă singur curat în cameră, mâncare şi nu îşi spală singur rufele, atunci clar este o problemă: încă nu s-a maturizat destul ca să poată fi independent, aşadar nu caută o iubită, ci o a doua mamă.

Este de partea ei

De fiecare dată cand există discuţii între tine şi mama lui, el îi ia ei apărarea. Nici nu stă măcar câteva minute să se gândească cine ar putea avea dreptate şi în niciun caz nu rămâne pe teren neutru, ci femeia care l-a născut trebuie să aibă dreptate. Întotdeauna.

Cât de bine găteşti

Atunci când nu ieşiţi în oraş şi în schimb preferi să îi găteşti tu o cină gustoasă acasă, el mai are obiceiul să compare stilul tău de gătit cu cel al mamei. E la fel de bun? Ai reuşit să prinzi esenţa mâncării delicioase într-o farfurie? Pentru tot restul vieţii sale, el va rămâne îndrăgostit de mâncărurile preparate de mama lui şi probabil că nicio femeie nu va reuşi să gătească la fel de bine ca ea.

Se poartă ca un copil

Când petrece timp cu mama sa, mereu îl simţi ca pe un copil. Nu mai este bărbatul din viaţa ta, ci copilul din el iese la iveală de fiecare dată când mămica este de faţă. Asta arată clar că nu a reuşit să treacă de această fază în viaţa lui şi cu siguranţă nu este pregătit să facă schimbări majore – să se mute singur, să-şi întemeieze o familie şi aşa mai departe. De vina nu este doar el, care s-a complăcut situaţiei, ci şi ea, care este egoistă şi nu îi dă voie să crească.

Se simte vinovat

Poate una dintre cele mai grave repercusiuni ale relaţiei mamă-fiu în care el nu reuşeşte să crească este vina pe care o simte de fiecare dată când face ceva care nu ar fi pe placul mamei. De mic, el a fost crescut să îi facă pe plac mamei sale, pentru a o face fericită, aşa că îi vine greu să ia o decizie, chiar şi după ce a devenit adult şi de multe ori ar alege în favoarea ei, în detrimentul său.

Sursa:  Unica.ro

Recomandările redacției