pirosPavel Piroş a regretat la finalul me­ciului de la Sebiş ratările mari ale jucătorilor săi, dar şi eroarea lui Nădăban, luat în colimator de şeful din podgorie: „A fost un meci frumos, echilibrat, am avut două ocazii monumentale, prin Alin Mihai şi apoi la acea fază, cu Burian. Greşeala lui Nădăban ne-a costat însă enorm de mult, nu mă aşteptam la o astfel de greşeală din partea unui jucător cu o experienţă atât de mare, sincer ne bazam mult pe el în acest meci”, a declarat Piroş. Preşedintele şoi­milor nu face o tragedie din înfrângerea cu Sebişul, mai ales că acesta a fost doar primul meci, iar Dan Cuedan nu a avut la dispoziţie tot lotul:
„Asta e, o luăm de la capăt, se văd şi semnele că nu am jucat în prima etapă, sperăm ca tot aici, vineri, să facem o figură frumoasă cu Zalăul. Viţu a fost la lotul naţional al Moldovei, Hernandez are probleme medicale, Iovan nu a putut juca nici el, am fost puţin descoperiţi la mijloc. Şi tot ce v-am spus sunt jucători sub 21 de ani, care contează enorm, am forţat cu Marinescu şi Rusu”, a mai spus, la final, Piroş.
Oficialul trupei din Pâncota nu a uitat să îl felicite pe bunul său prieten, primarul Gheorghe Feieş: „Felicit echipa Sebişului, acum pot să respire şi ei liniştiţi, au victorie cu Pâncota, totul este ok”, a încheiat, glumeţ, preşedintele celor de la Şoimii.

Recomandările redacției