bozianVictoria Sebişului în derby-ul cu Pâncota a fost cu atât mai preţioasă cu cât trupa lui Mihai Petcuţ a marcat golul victoriei în inferioritate numerică. Unul din oamenii de bază ai gazdelor, Bogdan Bo­zian, a fost eliminat direct, la şapte minute după pauză, pentru un fault făcut pe contraatac, undeva la mijlocul terenului: „Nu cred că era cazul să fiu eliminat, nu am fost ultim apărător, era un coleg aproape, care putea să îl ajungă. Mi             s-a acordat foarte uşor roşu, era 0-0 şi cred că am procedat bine, eram la              mijlocul terenului”, a spus Bozian după meci. Mijlocaşul Naţionalului a trăiat apoi meciul la intensitate maximă, de pe margine, de unde şi-a încurajat colegii:
Blănaru: „Sper să o ţinem tot aşa”
„A fost foarte greu să nu fiu pe teren, dar băieţii au dat dovadă că au valoare, am fost echipa mai bună chiar şi în zece oameni, am avut ocaziile mai mari şi am meritat victoria. Sperăm să obţinem un rezultat bun la Baia Mare”, a mai spus Bozian.
Cel care a adus trei puncte în contul Sebişului, atacantul Ştefan Blănaru, consideră că secretul începutului în forţă de sezon este atmosfera bună din cadrul echipei:
„Toată echipa a jucat foarte bine, nu pot să spun că eu sunt erou. A fost un derby local, s-a simţit presiune, dar a fost bine pentru noi, ne-a ajutat acest lucru.  M-am acomodat bine, suntem deja o familie, e o atmosferă bună. Sper să o ţinem tot aşa, să mergem din victorie în victorie şi la final să ne bucurăm de promovare”, a spus Blănaru.

Recomandările redacției