dreghiciDin această săptămână este oficial: Aradul nu va avea reprezentantă în Liga a doua de handbal masculin în sezonul viitor. CSS Avram Iancu a aruncat prosopul încă înaintea începerii campionatului, motivul principal fiind lipsa de efectiv. Deşi s-a înscris în Divizia A, cerere acceptată de Federaţie, echipa arădeană s-a trezit că nu are cu cine să joace în campionat, asta în condiţiile în care la antrenamente mai veneau doar 4-5 jucători! Unul dintre sufletiştii handbalului arădean, Adrian Dreghici, cel care trebuia să se ocupe de echipă, trăieşte o nouă dezamăgire:
Dreghici: „Nu mă aşteptam la un astfel de moment”
„Nu mă aşteptam la un astfel de moment. Până la urmă am renunţat din cauza lipsei de efectiv dar şi a banilor. Aveam 100 de milioane de lei vechi pentru competiţie, nu ne ajungeau. Sincer, încep să fiu tot mai pesimist în privinţa revigorării şi acestui sport. Dacă nici cu aceşti copii, crescuţi aici, arădeni, nu s-a reuşit nimic, slabe speranţe pe viitor. Eu în continuare mă ocup de cei mici, juniori IV”, ne-a declarat Adrian Dreghici.
În faţa faptului împlinit, cei din conducerea clubului, în frunte cu directorul Pompiliu Moldovan, au decis să nu încurce şi celelalte competitoare, anunţând, luni, Federaţia despre intenţia de retragere.
Schimbarea s-a şi operat, atâta timp cât a avut loc un nou ţintar, iar programul seriei B, vestice, a fost refăcut. Arădenilor nu le mai rămâne decât campionatul judeţean, cu probabil echipa de juniori II a celor de la CSS Avram Iancu, dar este clar că handbalul din oraşul nostru trăieşte una dintre cele mai grele perioade ale istoriei sale.

Recomandările redacției