Fußballstadion UTA, Arad, RumänienChiar dacă până acum cea mai titrată echipă din Provincie nu are semnat un contract cu niciun post TV pentru cedarea drepturilor de televizare a meciurilor de pe teren propriu în noua stagiune, nu este exclus ca până la finalul acestei săptămâni să se parafeze o înțelegere.
Șeful „textiliștilor” ne-a mărturisit că a fost contactat în acest sens de două persoane, iar în zilele următoare s-ar putea semna și acte. „M-au sunat de la TVR și Digi, urmează să discutăm față în față joi sau vineri. Au spus că mă mai sună ei când vin la Arad”, ne-a mărturisit Adrian Marțian, care nu agreează deloc ora matinală la care a fost programat meciul cu ASA Târgu Mureș. „Credeam că jucăm în nocturnă, am fost ultimul care am aflat că jucăm sâmbătă dimineața. Eram dispus să ofer 50 de milioane pentru iluminat și cazarea echipei oaspete numai să disputăm acest joc important la o oră mai normală”, a adăugat dejeanul.
Tot joi, clubul din Calea Aurel Vlaicu ar putea pune – în sfârșit – în vânzare abonamente pentru sezonul 203-2014 al Ligii a 2-a. Din informațiile noaste, prețul acestora va fi ceva mai mic decât în sezoanele precedente.

Recomandările redacției