flavia_apostolFlavia Apostol, patroana şi prezentatoarea unei televiziuni online, susţine că trece printr-o perioadă de recuperare, în care încearcă să se însănătoşească. Nu cu mult timp în urmă, la 172 cm ea cântărea 38 de kg.

Flavia Apostol susţine că ajunsese, la un moment dat, să nu mai poată nici măcar să bea apă, maximul fiind un pahar de apă pe zi.

„De la inceputul lunii aprilie, am slabit foarte mult. Pur si simplu nu mai avea pofta de mare. Puteam sa mananc cateva zile un albus de ou. Nu puteam sa beau decat 1 pahar de apa pe zi. Nu mai puteam sa inghit. Mergeam zilnic in Herastrau si alergam 7 kilometri, mergeam la sala cateva zile pe saptamana”, a declarat Flavia, pentru emisiunea Wowbiz.

„Nu imi face placere sa discut despre aceasta tema. Dar am decis sa transmit un mesaj. Multe tinere ma intrebau ce sa faca si ma felicitau ca sunt slaba, ca e marfa ca sunt slaba. In schimb, multe fete imi spuneau ca nu stiau cum sa faca, sa scape de aceasta problema. Eu am reusit sa recuperez cateva kilograme. Acum cantaresc 42 de kilograme, nu mai am 38”, a spus ea.

SURSA: http://www.realitatea.net

Recomandările redacției