cioncaIustin Cionca a fost delegat, din nou, la conducerea filialei judeţene a PD-L Arad. Informaţia a fost confirmată de către preşedintele interimar Gheorghe Seculici, care a explicat şi motivul care l-a determinat să-l delege pe Cionca în fruntea democrat-liberalilor arădeni. „Domnul Cionca este delegat pe perioada lunii septembrie, în care eu sunt implicat în proiectele pe care le avem în derulare la Camera de Comerţ. Prin această delegare a sa am vrut să fiu sigur că lucrurile se vor desfăşura normal în partid în această perioadă. În alegerea sa a contat faptul că este corect, neutru şi nu candidează”, a declarat Gheorghe Seculici.
În ceea ce-l priveşte pe Cionca, aces­ta spune că cel mai probabil alegerile pentru conducerea PD-L Arad ar putea avea loc în noiembrie sau în decembrie. „Există un calendar al desfăşurării alegerilor aprobat de către condu­cerea centrală. În anumite localităţi lucrurile nu se mişcă aşa cu a fost prevăzut, aşa că există mici întâr­zieri. Estimez că alegerile pentru noua conducere a filialei vor avea loc în noiembrie sau în decembrie”, ne-a spus Iustin Cionca.
Acesta a mai afrimat că nu se gândeşte să candideze pentru şefia filialei arădene a democrat-liberalilor. „Nu îmi propun să candidez la preşedinţia PD-L Arad. Tocmai de aceea am fost delegat de către domnul preşedinte Seculici să conduc în această peri­oadă organizaţia, pentru că sunt echidistant şi nu doresc să candidez pentru mandatul de preşedinte”, a mai spus Iustin Cionca.

Recomandările redacției