monica_gaborFostul avocat al divei, Ionuţ Dojană, l-a întâlnit, însă, pe misteriosul bărbat din preajma Monicăi în timpul procesului de divorţ cu Irinel Columbeanu. Ionuţ Dojană a mers la Los Angeles pentru a pregăti împreună cu clienta sa strategia de apărare în instanţă.

Ionuţ Dojană a mers la Los Angeles pentru a pregăti împreună cu clienta sa strategia de apărare în instanţă. Atunci l-a întâlnit pe Mr. Pink, bărbatul care preferă să stea întotdeauna în umbra iubitei sale românce. Ionuţ Dojană a confirmat pentru Click! faptul că afaceristul are o avere fabuloasă.

Cu toate că are lângă ea bărbat potent financiar, s-ar părea că viaţa lui Moni peste Ocean nu este, însă, una tocmai roz. Fosta doamnă Columbeanu nu îşi mai permite să piardă nopţile prin cluburi, aşa cum făcea în perioada căsniciei cu milionarul de la Izvorani. Chinezul o ţine din scurt, iar practic Moni este la mâna lui.

„Ea nu are bani. Trăieşte într-o cuşcă de aur şi e disperată. La ei, la asiatici, nu există drepturi, ci doar obligaţii. Moni are pază non stop, oriunde merge, stau după ea. Trăieşte mai rău decât în România. Totul e aparenţă. Nu are libertatea pe care o avea în România. Ea când vine în ţară e liberă, nu ca acolo”, a spus Ionuţ Dojană, care regretă moartea prematură a Veronicăi Bulai, mama Monicăi Gabor.

SURSA: http://www.realitatea.net

Recomandările redacției