soimiȘoimii Pâncota și-a încheiat exilul de la Sebiș cu o victorie grea, obținută în fața celor de la FC Zalău după un meci dramatic. Trupa ex-ceferistului Vasile Jula a jucat o repriză cu 9 oameni de câmp, ceea ce nu a împiedicat-o să reușească o egalare spectaculoasă, venită pe fondul unui joc curajos. Gazdele au câștigat la limită, ratând un penalty și având și ele un om eliminat pe final.
„Exact cum ne așteptam, chiar dacă am repurtat a treia victorie consecutivă împotriva Zalăului, n-a fost ușor. Am jucat foarte bine până am marcat, după care ei au avut un jucător eliminat. Am reușit să rămânem la cârma jocului, dar n-am concretizat ocazia mare sosită spre final de repriză. Din păcate, n-am știut să gestionăm cum trebuie avantajul de un gol şi de doi oameni în plus. Oaspeţii s-au pus pe două linii, au așteptat și au contraatacat, au obținut acea lovitură liberă și am ajuns la final incandescent. Am ratat penalty, dar până la urmă totul e bine când se încheie cu victorie”, a povestit antrenorul Șoimilor, Dan Cuedan.
„Mă bucură nespus această victorie, una foarte importantă pentru noi și pentru ce urmează în campionat. Noi ne-am considerat ca și în deplasare, încă nu știm ce înseamnă avantajul terenului propriu”, a adăugat fostul mijocaș.

Recomandările redacției