Trei bărbaţi au fost reţinuţi şi arestaţi preventiv, după ce au sustras vacile unui bărbat din Mănăştur. Poliţiştii Postului Comunal de Poliţie Vinga şi de la Secția nr. 1 de Poliție Rurală  au reuşit identificarea celor trei persoane suspectate că au sustras bovinele. Este vorba despre doi arădeni şi un bărbat din judeţul Timiş.
Din cercetările efectuate, s-a stabilit faptul că în noaptea de 10 spre 11 septembrie, Aurel G., de 48 de ani, din Secusigiu, Aurel R., de 28 de ani, din judeţul Timiș și Ioan B., de 22 de ani, din Mănăștur, au sustras două bovine, aparţinând lui B. D., de pe o păşune, de pe raza satului Mănăștur.
Cei trei suspecţi au transportat bovinele, cu o camionetă, în aceeași noapte, în localitatea Iecea Mare, judeţul Timiș la locuința lui F. V., locaţie de unde, au fost recuperate  şi restituite proprietarului. „Suspecţii au fost reținuți de către poliţişti şi  au fost prezentaţi magistraţilor, cu propunerea de arestare preventivă, instanţa emiţând pe numele acestora, mandate de arestare  preventivă sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt calificat”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Camelia Tuduce.
(C.G.)

Recomandările redacției