tricavalcNici la a patra încercare, utiștii nu i-au putut oferi antrenorului lor bucuria primului succes pe banca tehnică arădeană. „Bătrâna Doamnă” a vizat toate punctele în Zăvoi, însă s-a întors cu mâna goală datorită erorilor mari din defensivă și impreciziei la finalizare.
La finalul confruntării, Eugen Trică a fost extrem de dezamăgit de cel de-al patrulea rezultat negativ al sezonului, mai ales că CSM Râmnicu Vâlcea nu i-a fost superioară în joc echipei sale. „Sunt supărat fiindcă am vorbit ceva și a ieșit altceva. Le-am atras atenția jucătorilor asupra fazelor fixe, spunându-le să le trateze responsabil, să se concentreze. Dar, s-a văzut că am dormit la mingile aeriene și, din păcate, am fost neinspirați în atac. Am dus bine mingea în fața porții, dar n-am reușit să marcăm. Am ratat vreo 5-6 ocazii clare, păcat că nu am marcat prin minutul 70, 75, căci finalul s-ar fi jucat altfel. În fine, am înțeles că Matache a fost jucătorul meciului, iar asta spune multe despre desfășurarea ostilităților. Cert este că Vâlcea nu ne-a surprins cu nimic, practic până acum nicio formație nu ne-a pus cu adevărat probleme în acest campionat. Din păcate, însă, rămânem cu un punct din 9 posibile”, a precizat „principalul” arădenilor.
Pornind de la această ultimă afirmație, Eugen Trică consideră că meciul următor este foarte important pentru elevii săi. „Sâmbăta viitoare nu mai avem voie să greșim. Cu Olimpia Satu Mare trebuie să câștigăm cu orice preț, căci altfel rămânem deja în spate”, a adăugat fostul internațional, care, pe undeva, regretă absența fanilor din Zăvoi. „Pentru orice echipă din lumea asta încurajările suporterilor sunt importante, însă îi înțelegem fiindcă distanța față de Arad și costurile sunt mari. Dar, trebuia să ne fii făcut treaba în orice condiții. Etapa viitoare le vom simți din nou căldura acasă”, a încheiat Trică.

Recomandările redacției