furturiPoliţiştii arădeni au prins, în cursul unei singure zile, patru persoane care au sustras diverse mărfuri din magazine. Poliţiştii Secţiei nr. 1 de Poliţie din Vlaicu îl cercetează pe Laurenţiu S., de 30 de ani, din Arad, care a fost prins în flagrant, în timp ce a sustras dintr-un supermarket, produse cosmetice în valoare de 70,29 de lei. De asemenea, a fost depistată, Maria D., de 18 de ani, din Arad, care a sustras dintr-un magazin, produse cosmetice, în valoare totală de 335,372 de lei.
Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 2 de Poliţie au reţinut două femei care au sustras produse alimentare în valoare de 423,77 de lei.
Lucreţia L., de 25 de ani, şi Alina R., de 26 de ani, ambele din judeţul Bihor au fost prinse în flagrant, în timp ce au sustras, produse alimentare, în valoare de 423,77 de lei, din incinta unui supermarket din cartierul Micălaca. „În toate aceste cazuri, s-au întocmit dosare de cercetare penală  sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat”, a declarat purtătorul de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Camelia Tuduce  (C.G.)

Recomandările redacției