Npanaoul antrenor al CS Metalul Reşiţa este Marian Pană. Acesta a fost prezentat oficial, astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la Stadionul „Mircea Chivu“. Pană a venit în Banat cu gânduri mari, propunându-şi clasarea în primele şase echipe şi participarea în play-off. „Ca priorităţi, vreau să continui munca bună pe care a făcut-o fostul antrenor, să obţinem rezultate. Ştiu că nu va fi uşor, dar eu zic că lotul permite să performezi. Am simţit că autorităţile locale sunt aproape de echipă şi acesta este un lucru extraordinar“, a spus Marian Pană.
Noul antrenor al Reşiţei a declarat că un rol important în decizia de a veni în Valea Domanului l-a avut şi faptul că ştia echipa. „ Este pentru prima oară când vin la Reşiţa, n-am avut ocazia nici ca fotbalist să joc aici, cunosc tradiţia acestui club, acestui oraş. Consider că Reşiţa merită să aibă o echipă în Liga I. Un oraş cu o asemenea tradiţie trebuie să îşi impună şi un asemenea obiectiv. Cunosc publicul, care este pătimaş şi frumos”, a mai spus Pană.
Formaţia reşiţeană a plecat la Vaslui, pentru meciul din şaisprezecimile Cupei României, cu un lot în mare parte schimbat faţă de cel cu care a fost abordată partida de campionat cu CSU Craiova. S-a preferat odihnirea unor jucători, în perspectiva meciului cu Minerul Motru, de sâmbătă. Marian Pană nu va sta pe bancă la meciul de Cupă, echipa urmând să fie condusă de Dan Potocianu, antrenorul echipei secunde a clubului. În altă ordine de idei, fostul antrenor al Reşiţei, Alexandru Pelici a ajuns în Liga I, la FC Braşov.

Recomandările redacției