copilineuAdrian Abrudean s-a bazat pe dorința lui Dumitru Copil de a le demonstra pâncotanilor că poate au renunțat prea ușor la serviciile sale și l-a titularizat în derby-ul de sâmbătă. Din nefericire, partida celui comparat cu Hagi la începutul carierei sale s-a încheiat înainte de a începe. În secunda 30, mijlocașul ineuanilor a sărit la cap, iar când a revenit pe gazon a simțit dureri mari la genunchiul piciorului drept.
Fotbalistul crescut de Atletico a fost înlocuit pe loc cu Iambor, însă momentul și mai dureros a venit luni, după controlul efectuat la binecunoscutul ortoped Ilie Trocan. Acesta l-a informat pe Copil că a suferit o ruptură de ligamente, iar după un examen RMN i se va comunica și data intervenției chirurgicale.
„Asta este viața, merg înainte și voi trece și peste asta. Voi reveni în forță maximă. Mulțumesc tuturor celor care s-au gândit la mine”, sună mesajul postat pe facebook de fostul component al grupării scoțiene Hearts of Midlothian. În numai trei ore, „Mitruț” a primit o sumedenie de mesaje de încurajare, multe dintre ele venind de la fotbaliști, foști colegi și prieteni, printre care: Dragoș Dragalina, Robert Cristian, Sorin Leucuța sau Cătălin Hlistei.
Probabil, Dumitru Copil nu va reveni pe gazon mai devreme de primăvara anu­lui 2014, lăsând un mare gol în ofensiva celor de la CS Ineu.

Recomandările redacției