paszCel puțin pentru moment, Petre Grigo­raș a fost confirmat pe banca celor de la CFR Cluj, însă presa din Cluj spune că e o chestiune de zile și, bineînțeles, rezultate până când fostul tehnician al Pandurilor va pleca din Gruia. Toată lumea știe că exact atunci când afirmă sus și răspicat că cineva se află în grațiile sale, Arpad  Paszkany dă lovitura de grație.
„De ce să schimbi un antrenor după trei etape, dacă nici înainte nu a fost mai bine? Eu am încredere în Petre Grigoraş. E un om de mare carac­ter, un luptător şi cu siguranţă o să vină zile mult mai reuşite şi rezultate mai pozitive. Nu poţi să ceri unei bănci tehnice noi instalate după câteva etape sau la mijlocul sezonului să aibă rezultate, pentru că nu ei au pregătit echipa în intersezon. Nu cu ei s-a făcut strategia de transferuri, ca atare nici nu poţi să le ceri mare lucru. Când a venit Grigoraş nu i-am trasat absolut niciun obiectiv, decât un singur lucru. Să conteze fiecare meci în parte şi să câştigăm cât mai multe dintre ele. Din păcate, antrenorul degeaba vrea. El are nevoie de jucătorii care să pună în practică ceea ce gândeşte şi pre­găteşte”,  a declarat patronul clujenilor la LOOK TV, citat de citynews.ro.
Apropiații omului de afaceri clujean susțin, însă, altceva. Paszkany nu ar fi fost încă de la început de acord cu strategia lui Iuliu Mureșan, care a mers pe mâna lui Mircea Rednic și acum Petre Grigoraș, când el ar fi rămas un fan declarat al lui Eugen Trică. Numai că lucrurile nu mai sunt foarte simple în acest punct al sezonului. Fostul internațional e sub contract cu UTA și mai are și o clauză de reziliere.
„Nu o să vă spun care e suma pentru care poate pleca, dar nu vreau 500 de mii, ci 700 de mii de euro pe Trică”, spunea mai în glumă mai în serios Adrian Marțian. Din informațiile noastre, Eugen Trică și-ar putea rezilia înțelegerea cu gruparea „textilistă” pentru 100 de mii de euro.
În fine, coincidență sau nu, la începutul acestei săptămâni noul șef al „alb-roșiilor” a fost contactat de un reprezentant al trustului de presă patronat de Arpad  Paszkany. „M-a sunat cineva de la Look TV pentru a mă întreba de drepturile de televizare ale partidelor de acasă. O să negociem, dar în principiu nu o să acceptăm sub 50 de mii de euro pentru tot sezonul”, ne-a mărturisit Adrian Marțian.
Există și varianta ca Paszkany să pluseze în contractul de cedare a drepturilor TV, iar Eugen Trică să primească undă verde din partea conducerii „Bătrânei Doamne” când e cazul schimbării la CFR Cluj. Deocamdată, vorbim despre un scenariu, care, însă, poate prinde  contur dacă potentul patron al CFR-ului își joacă cărțile cum știe mai bine.

Recomandările redacției