ene2„Bătrâna Doamnă” este în căutare de fundași centrali și asta pentru că a renunțat pe bandă rulantă la toți din lotul din stagiunea precedentă. Matei și Siminic au și marcat deja pentru noile lor grupări, Gligor este căpitan la FC Olt Slatina, iar Cornel Ene e titular de drept la revelația debutului de campionat. Olimpia Satu Mare e pe podium în spatele Vâlcei și Bistriței și se uită de sus la UTA.
Inclusiv fundașul de 20 de ani se uită, oarecum, cu compasiune la fosta sa echipă, pe care ar dori-o cât mai sus în clasament, dar nu pe spatele Olimpiei. „Îi datorez mult UTA-ei, antrenorului Adrian Falub și minunaților suporteri, care m-au ajutat într-un moment important al cariei mele. Nu e puțin lucru să debutezi și joci constat la un club cu tradiția și pretențiile UTA-ei, am crescut mult ca fotbalist într-un singur an petrecut la Arad. De fapt, eu nu aș fi plecat niciodată de acolo, însă s-a ajuns într-o situație în care ar fi trebuit să aduc bani de acasă ca să mai pot juca la UTA. Oricum, o să-mi amintesc cu plăcere de clipele petrecute în vestiarul echipei, de foștii mei coechipieri de care m-am simțit foarte apropiat și împreună cu care formam un grup unit. Și acum mai țin legătura cu Bîrză sau Gornic, dar le urez multă baftă tuturor oriunde ar juca”, ne-a mărturisit Ene.
Acesta evoluează, tot sub formă de împrumut de la CFR Cluj, pentru formația fanion a orașului său natal. „Sunt sănătos, am mult chef de muncă și mă simt bine acasă. Îmi place, de asemenea, spiritul echipei așa boem, dar eficient. Primim, dar și dăm goluri, nu ne dăm niciodată bătuți. Nu degeaba am dat goluri pe final și am luat puncte importante. Oricum, nu prea vor conta locurile din clasament la ora meciului. Chiar se poate spune că UTA pleacă cu prima șansă fiindcă joacă acasă și eu știu foarte bine cât de greu este să pleci cu puncte de la Arad”, a mai spus tânărul fotbalist.
În fine, Ene a intrat în detaliu despre ceea ce va însemna disputa cu „Bătrâna Doamnă”: „Sper să nu fiu fluierat la Arad, căci țin mult la suporterii arădeni și nu cred că i-am supărat cu ceva. Dar, vom vedea ce va fi, acesta lucruri sunt imprevizibile. Oricum, acum voi încerca să-mi fac cum pot mai bine treaba pentru Olimpia, sperând să obținem un rezultat bun”.

Recomandările redacției