popescuta2La mijlocul terenului UTA a avut un singur integralist în disputele oficiale din acest sezon. Ovidiu Popescu, fotba­listul împrumutat de la FC Marcel Băban Jimbolia a bifat toate cele 360 de minute, inclusiv cele 90 din partida de Cupă cu Ripensia și nu a evoluat deloc rău pe un post relativ nou pentru el. Fotbalistul de 19 ani e profilul conducătorului de joc, însă la UTA are și sarcini defensive în sistemul 4-2-3-1 ales de Eugen Trică.
La Râmnicu Vâlcea, tânărul fotbalist l-a întins serios pe Matache cu un șut la rădăcina barei, dar a avut și o acțiune personală terminată cu un fault nesemnalizat de „centralul” întâlnirii la 17 metri de poarta adversă. „Nu vrem să căutăm scuze, dar ne-am simțit din nou dezavantajați de arbitru. Trebuia să beneficiem de un penalty la un henț clar în careu și au mai fost și alte faze dubioase. În fine, suntem dezamăgiți fiindcă am jucat bine, ne-am creat o grămadă de ocazii și meritam mai mult. Păcat că am ratat atât de mult, de acum înainte nu mai avem voie să facem pași greșiți. Cu Olimpia Satu Mare trebuie să câștigăm cu orice preț, iar pentru asta e nevoie să fim și mai uniți”, a punctat Popescu.
Ca și Ardelean, celălalt fotbalist adus de la Jimbolia, tehnicul fotbalist se află la prima aventură în Liga a 2-a, de unde – însă – ar dori să facă saltul și mai sus. „Trebuie să-i fiu recunoscător domnului Trică fiindcă are încredere în mine, iar eu, la rândul meu, am început să prind încredere în forțele mele. Mă simt bine pe postul pe care îl joc, mă înțeleg bine cu băieții, eu zic că avem echipă bună. Personal, aș vrea să promovez cu UTA, însă, dacă voi fi remarcat de cineva, nu aș spune nu niciunui transfer în Liga 1 peste un an-doi. Dar, deocamdată nu uit că joc la o echipă de mare tradiție, pentru care sunt dispus să fac orice sacrificiu pentru a o duce sus”, a adăugat Popescu.

Recomandările redacției