sebi1În intermediara de astăzi, Arieșul Turda așteaptă liderul campionatului cu un nou antrenor pe bancă. Este vorba ­despre arădeanul Dan Stupar, care are misiunea să scoată din impas gruparea clujeană. Probabil, conducerea „roș-albaștrilor” a optat chiar pentru fostul jucător al UTA-ei fiindcă în rundele următoare, pe Arieș, vin toate cele trei divizionare trei arădene.
Primul hop pare și cel mai greu și asta sublinează chiar tehnicianul turdanilor. „O echipă care primește un gol și acela dintr-un penalty controversat la Baia Mare și marchează de 13 ori nu poate fi decât o formație solidă, valoroasă. Doar cu o organizare bună și atitudinea corectă putem face o figu­ră frumoasă. Chiar mă aștept la un meci greu și spun asta și prin prisma faptului că Sebișul contează și pe experiența lui Mister (n.a. Ionuț Popa), pe care-l cunosc bine și știu ce poate”, a afirmat Stupar, care a preluat Arieșul marția trecută, iar joi și-a testat elevii într-un amical cu o divizionară a patra clujeană, câștigat cu 2-1. Fostul „secund” al UTA-ei își revede și foștii elevi Coțan (la Poli) și Bozian (la Sânicolaul Mare) și bineînțeles pe Mihai Petcuț. Arădeanul nu va conta doar pe atacantul Fertea.
Dacă ar fi să ne luăm după cele spuse de Ionuț Popa, Sebișul nu este prea interesată de cele trei puncte de la Turda, însă lucrurile stau cu totul altfel. „Nu cred că ei vor juca în play-off, iar noi suntem interesați să câștigăm în special împotriva echipelor cu pretenții pentru un loc în primele șanse. Dar, băieții sunt conectați la miza partidei, nu concep să încheie această serie pozitivă. Va fi dificil și pentru că e Dan acolo și ne cunoaște destul de bine. Chiar, aș dori să-i urez pe această cale mult succes la Turda, să-și îndepli­nească obiectivul și să realizeze că, pe undeva, este norocos. E greu să găsești un loc de muncă în România zilelor noastre indiferent de valoarea sau cota ta”, a precizat „Mister”. Națio­nalul are tot lotul valid pentru confruntarea de astăzi, de la ora 15.
Formații probabile:
Turda: Vaida – Ionescu, Şt. Popa, Muscă, Siecoban, Maior, Văscan, Boroştean, Moţet, Baciu, P. Muntean.
Sebiș: Șoltesz – Mînecan, Morariu, Albert, Neacșu – Dobricean, Coțan, Bozian, Beuran – Blănaru, Mîndrușcă.

Recomandările redacției