ardelean1Meciul dintre CS Mioveni și UTA s-a deblocat în minutul 39 după o fază aparent banală. Pasa perpendiculară a lui Năstăsie l-a găsit liber pe Ayza, care a pătruns, l-a driblat și pe Oberhauser și a înscris cu poarta goală. La acea fază, însă, „alb-roșii” rămăseseră într-un singur fundaș central și asta pentru că Florin Ardelean ceruse schimbarea din pricina unei întinderi în zona mușchilor inghinali.
„E adevărat că Ardelean a început să se resimtă de prin minutul 25, dar mi s-a părut că rezistă până s-a încălzit Oltean. Oricum, a trebuit să improvizăm din nou cu Neagu fundaș central, Sidney nu era pregătit să debuteze”, a menționat Trică.
Acest lucru l-a aflat de la distanță și Adrian Marțian, care a acuzat – oarecum – banca tehnică pentru faptul că a întârziat înlocuirea. Numai că nici Dumitru Oltean nu putea intra pe gazon neîncălzit, fiindcă se putea accidenta la rândul său. Un alt fotbalist care are aceleași probleme medicale cu ale lui Ardelean este Dacian Bîrză, schimbat și el cu Apostu în minutul 56. Lipsa pregătirii centralizate începe să se simtă din plin la UTA, care e „lanternă roșie” în seria de Vest a Ligii a II-a, dar are și fotbaliști cu probleme musculare specifice acestui neajuns.

Recomandările redacției