icimUniv.Goldiş ICIM are parte de un meci relativ uşor în etapa a doua a Ligii Naţionale feminine de baschet. La Arad soseşte BCM Danzio Timi­şoara, echipă spulberată în prima rundă, chiar pe teren propriu, de CSU Alba Iulia, scor 37-100! “Galben-albastrele” vin după o victorie relaxantă la Cluj-Napoca, unde s-au impus cu                77-51, dar ştiu că nu au voie să se relaxeze, mai ales că în etapele trei şi patru urmează meciuri importante, cu Alba Iulia şi Târgovişte.
Prima apariţie oficială în faţa suporterilor
Revenind la disputa cu Timişoara, programată sâmbătă de la ora 16 în Polivalenta arădeană, este clar că echipa pregătită de Jose Araujo porneşte din postură de favorită. Apărarea şi exersarea unor scheme de joc ar putea fi singurele obiective mai importante ale antrenorului portughez, preocupat de aportul fiecărei jucătoare din echipă. Singura indisponibilă rămâne Manta, în refacere după operaţia la genunchi, în rest toate fetele fiind apte pentru confruntarea cu trupa de pe Bega. La sală sunt aşteptaţi cât mai mulţi suporteri, mai ales că este prima apariţie oficială a arădencelor în noul sezon.
Meciuri interesante la Alba Iulia şi Alexandria
Derby-ul rundei se joacă în Cetatea Unirii, între viitoare adversare ale ICIM-ului, CSU Alba Iulia şi CSM Târgovişte, meci care se va disputa sâmbătă de la ora 18, dar o dispută la fel de interesantă se anunţă, la aceeaşi oră şi la Alexandria, unde gazdele de la CSB Teleorman joacă pe teren propriu cu Sepsi Sfântu Gheorghe. În rest, etapa a doua mai programează meciurile: Rapid Bucureşti – Universitatea Cluj, CSM Satu Mare – Olimpia Braşov, Phoenix Galaţi – CSM “U” Oradea şi SCM Craiova – Nova Vita Târgu Mureş.

Recomandările redacției