furturiPoliţiştii au prins, în decurs de câteva zile, mai mulţi tineri, care au furat sau au fost prinşi în flagrant, în timp ce au încercat să sustragă bunuri din autoturisme sau societăţi comerciale. Poliţiştii Biroului de Ordine Publică  îl cercetează  pe Laurenţiu S., în vârstă de 30 de ani, care a fost prins în flagrant, în timp ce a sustras 24 de bucăţi de ciocolată, dintr-un magazin, situat în Piața Gării, din Arad.
Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au depistat un bărbat suspectat că a încercat să fure dintr-un autoturism. „Din verificările efectuate, s-a stabilit că, în noaptea de 11 spre 12 octombrie, George L., în vârstă de 21 de ani, a încercat să sustragă bunuri dintr-un autoturism aparţinând unei societăţi, autoturism ce se afla parcat  pe raza municipiului. Pe numele tânărului au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de furt”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Camelia Tuduce.
Poliţiştii Postului de Poliţie Ghioroc au identificat un bărbat, suspect în cazul unui furt comis pe raza localităţii Miniş. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, în noaptea de 10 spre 11 octombrie, Vicenţiu S., în vârstă de 30 de ani, din Miniş, a pătruns prin efracţie în locuinţa victimei Ioan M., de unde a sustras un cazan de cupru de 100 de litri şi instalaţia aferentă acestuia, cauzând un prejudiciu de aproximativ 4.000 de lei. Pe numele celui în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
Poliţiştii Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi au fost sesizaţi de către C. S., în vârstă de 30 de ani, din judeţul Timiş, despre faptul că, în timp ce a dormit în Cantonul CFR- staţia Vinga, o persoană necunoscută i-a sustras din buzunar un telefon mobil în valoare de aproximativ 200 de lei. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au reuşit identificarea suspectului în persoana lui C.C., de 15 ani, asupra căruia a fost găsit telefonul respectiv ascuns în talpa pantofului. Prejudiciul cauzat a fost recuperat, pe numele tânărului fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.
(C.G.)

Recomandările redacției