polgarRămas fără contract după despărțirea de FC Olt Slatina, Norbert Polgar era dispus să revină în curtea grupării ce l-a crescut ca fotbalist. Dar, după cum se știe, conducerea „Bătrânei Doamne” a fost pasivă aproape toată vara, așa că blondul fotbalist s-a stabilit la Bistrița.
În amicale, arădeanul a evoluat pe banda dreaptă ca mijlocaș și fundaș, dar în campionat Cristian Coroian și Sandu Negrean îl folosesc pe stânga în linia defensivă. „Sunt foarte mulțumit de alegerea făcută, mă bucur că am câștigat încrederea unui club serios ca și Gloria Bistrița. Aș fi revenit și la UTA, dar nu m-a căutat nimeni în vară. Acum mi-e foarte bine aici, deocamdată am jucat constant și sper să confirm și mai departe așteptările”, spune Polgar, care dacă nu ar fi fost schimbat în minutul 82 al partidei de la Craiova, ar fi fost integralist în tricoul transilvănenilor în acest sezon.
Probabil, la Arad, fotbalistul de 24 de ani va evolua pe banda dreaptă a defensivei Gloriei și asta pentru că titularul postului, Țîrcă, este accidentat. „Cred că va fi un meci al orgoliilor. UTA, la tradiția care o are, nu-și permite să mai piardă un meci și să rămână prea mult pe ultimul loc, în timp ce Bistrița vrea să-și urmeze traseul bun de până acum și să rămână în vârf. În ciuda locului ocupat de arădeni în clasament, vom avea parte de un meci greu, sunt sigur de asta. Sperăm, însă, ca forța noastră colectivă să învingă sâmbătă”, mai explică Polgar, care, ca o curiozitate nu-și întâlnește la UTA niciunul dintre foștii săi colegi din Calea Aurel Vlaicu. „Mă revăd cu Firțulescu și Sălăjan, cu care am jucat la FC Olt. Sincer să fiu, nu cunosc prea mulți băieți care joacă astăzi la UTA”, a mai afirmat arădeanul.
Cel mai probabil, înlocuitorul lui Radu Mărginean în partida de la Arad va fi Nalați, în timp ce arădeanul va reveni pe gazon în deplasarea cu Universitatea Craiova.

Recomandările redacției