volei„UVVG” Pro Volei dispută sâmbătă, cu începere de la ora 12, meciul din etapa a patra a seriei de vest din Divizia A2, cu liderul neînvins CS Universitatea Timişoara. Deplasarea pe Bega se anunţă foarte dificilă pentru trupa pregătită de Radu Sabău, gazdele numărându-se printre favoritele la promovare. Cu două victorii clare, în deplasare la Târgu Mureş şi acasă cu Câmpia Turzii şi o înfrângere, şi aceea la limită, la Caransebeş, arădenii au un debut pozitiv de sezon, care îi poziţionează pe locul doi în serie.
Radu Sabău: „Ne jucăm şansa”
Chiar dacă potrivit clasamentului ar fi un derby de conjunctură, Timişoara porneşte clar cu prima şansă, atât din punct de vedere al valorii lotului cât şi al experienţei acumulate în prima divizie: „Timi­şoara este favorită certă, nu se pune problema, dar noi ne jucăm şansa, sunt sigur că va fi un meci frumos. Nu avem probleme de lot, singurul care nu face deplasarea este Sergiu Gligor, care nu ştiu din ce motive nu mai vine la echipă”, ne-a declarat antrenorul echipei arădene, Radu Sabău. Chiar dacă nu se poate vorbi realist despre promovare, ambiţiile celor de la UVVG Pro Volei sunt ceva mai mari decât în sezoanele precedente:
„Ţintim locul trei în serie”
„Pot spune că avem omogenitate, echipa jucând cam în aceeaşi formulă de 2-3 ani. Încercăm să urcăm mai sus, ţintim locul trei în serie, cu toate că nu va fi deloc uşor. Până acum suntem în grafic, atâta timp cât ocupăm locul doi. Pe de altă parte, în meciurile ceva mai accesibile le oferim credit şi tinerilor”, mai spune Radu Sabău. În altă ordine de idei, juniorii de la Pro Volei au parcurs două etape în Campionatul Naţional, 3-0 în runda inaugurală cu CNMB Râmnicu Vâlcea şi 0-3 în ultima etapă, la Oţelul Roşu. Următorul meci al elevilor lui Marius Mascovits este programat pe 3 noiembrie, acasă cu CSS Bega Timişoara.

Recomandările redacției