dodeanPe locul trei în grupa A din Liga Campionilor la tenis de masă, echipa arădencei Daniela Dodean, SVS Strock, înfruntă în această seară pe teren propriu puternica grupare germană TTC Berlin Eastside, lider neînvins al grupei după două etape. Cu finalista probei de simplu a Europenelor, asiatica Xiaona Shan dar şi cu Irene Ivancan, Kristin Silbereisen şi Georgina Pota în componenţă, nemţoaicele au trecut runda trecută cu  3-2 de Fenerbahce (unguroaica Pota a învins-o cu 3-1 pe Samara), după ce au întors scorul general de la 0-2!
Strock vs. Berlin – regal al tenisului de masă
De cealaltă parte, vicecampioana Austriei, SVS Strock, s-a impus clar etapa trecută la Metz, în Franţa, cu 3-0, unul dintre puncte fiind adus de Dana Dodean, după ce în runda inaugurală a cedat cu 1-3 la Istanbul. Recent gazdă a Europenelor de senioare, superbul complex sportiv Multiversum din Schwechat va găzdui un nou regal al tenisului de masă continental, de această dată la nivel de cluburi. Strock-Berlin se anunţă un meci spectaculos, atâta timp cât şi la austriece mai evoluează, în afara Danielei Dodean, jucătoare de top, cum ar fi proaspăt campioana europeană de simplu, Li Shen, Petra Lovas şi Tetyana Bilenko.
Campioana Austriei conduce grupa B
Va fi o bună oportunitate pentru Dodean de a-şi lua revanşa după finala pe echipe a Europenelor, pierdută în faţa Germaniei cu ochii oblici. Tot în runda a treia, a doua clasată în grupă, Fenerbahce Istanbul, primeşte sâmbătă vizita ultimei clasate, Metz. În grupa B, după două etape conduce campioana Austriei, Linz Froschberg, neînvinsă, urmată de Zamek Tarnobrzeg din Polonia şi Tyumen din Rusia, ambele cu câte o victorie şi o înfrângere şi Budaorsi din Ungaria, fără victorie până acum.  Faza grupelor Ligii Campionilor se încheie pe 20 decembrie, dată la care sunt programate meciurile ultimei etape.

Recomandările redacției