badProfitând de etapa liberă, ca urmare a excluderii din campionat a celor de la FC Maramureş, Adrian Abrudean și-a adus trupa la Arad pentru un meci-școală în compania juniorilor mari de la UTA conduși de Sandu Gaica. Antrenorul Ineului n-a ținut scorul în confruntarea cu juniiorii alb-roșii, pe care au câștigat-o la scor, explicând că a dorit un joc mai mult pentru a-i readuce în ritm pe fotbaliștii chinuiți recent de probleme medicale.
„Băd, Nicolau sau Covaci au fost pe teren tot meciul, în special pentru ei am vrut să jucăm. Nu avem amical la sfârșitul săptămânii, programul a decurs și decurge normal, cu antrenamente zilnice, apoi ne pregătim pentru meciul cu Sebișul. Mă bucură faptul că nu am accidentați și suspendați pentru săptămâna viitoare”, a spus „Știli”.
Obiectivul e calificarea în play-off
Fostul mijlocaș a comentat și lupta tot mai strânsă din prima parte a seriei: „E o luptă frumoasă la vârful clasamentului, cu atât mai benefică pentru Arad, cu cât toate cele trei echipe sunt implicate acolo. Dar mai e mult până la final. Iar dacă Pâncota și Sebișul și-au propus promovarea, noi nu ne gândim la așa ceva. Obiectivul nostru e să ajungem în play-off”.

Recomandările redacției