badProfitând de etapa liberă, Adrian Abrudean și-a adus trupa la Arad pentru un meci-școală în compania juniorilor mari de la UTA conduși de Sandu Gaica. Antrenorul Ineului n-a ținut scorul în confruntarea cu junii „alb-roșii”, pe care au câștigat-o la scor, explicând că a dorit meciul mai mult pentru a-i readuce în ritm pe fotbaliștii chinuiți recent de probleme medicale.
„Băd, Nicolau sau Covaci au fost pe teren tot meciul, în special pentru ei am vrut să jucăm. Programul a decurs și decurge normal, cu antrenamente zilnice, apoi ne pregătim pentru meciul cu Sebișul. Mă bucură faptul că nu am accidentați și suspendați pentru săptămâna viitoare”, a spus „Știli”.
Fostul mijlocaș a comentat și lupta tot mai strânsă din prima parte a seriei: „E o luptă frumoasă la vârful clasamentului, cu atât mai benefică pentru Arad, cu cât toate cele trei echipe sunt implicate acolo. Dar mai e mult până la final. Iar dacă Pâncota și Sebișul și-au propus promovarea, noi nu ne gândim la așa ceva. Obiectivul nostru e să ajungem în play-off”.
S.A.

Recomandările redacției