cernicaMinerul Motru a pierdut un nou meci pe teren propriu și a ajuns „cenușăreasa” Seriei de Vest a ligii secunde, făcând schimb de locuri exact cu adversarul de sâmbătă dimineață. Oltenii sunt foarte supărați după acest nou insucces acasă, iar conducerea clubului anunță măsuri de toate felurile la nivelul lotului de jucători și banca tehnică. Chiar dacă Liviu Cojocaru și Petre Gheorghe, rămași să pregătească echipa după demisia lui Ștefan Nanu, păreau să primească credit cel puțin până la pauza de iarnă, directorul sportiv al „minerilor” anunță că la următorul meci oficial Dicu et. comp vor avea un antrenor principal.
„Pur și simplu, am jucat foarte slab, nu meritam mai mult. Este clar că nu mai putem continua în această formulă, drept pentru care vom aduce un antrenor. Cel târziu luni îl vom anunța. Vom mai lua și altfel de măsuri, căci trec etapele și noi suntem tot pe ultimele locuri. Cel puțin acum cred că echipa nu are valoare și spun asta fiindcă nu e posibil să avem o așa o inconstanță în evoluții și rezultate”, a precizat Mihai Cernica. Acesta consideră că diferența dintre Minerul Motru și UTA s-a făcut la capitolul atitudine. „Determinarea arădenilor a fost superioară, în așa fel încât aspectele tehnico-tactice nu au prea mai contat. Degeaba a avut UTA toată linia de fund suspendată și au mai existat și alte absențe în tabăra lor, căci noi am fost foarte slabi în toate compartimentele. Nu pot spune că adversarul a jucat foarte bine, însă a știut ce a vrut și a taxat slabiciunile noastre”, a adăugat Cernica.
„Oficialul” Minerului nu a dorit să comenteze cererea utiștilor pentru un supervizor la confruntarea de la Motru: „E treaba domnului Trică, el știe mai bine și poate are motive întemeiate să se teamă de arbitri. În schimb, noi niciodată nu am acuzat arbitrii pentru rezultatele noastre și nici la partida de astăzi nu le putem reproșa nimic. Vinovați suntem numai noi pentru jocul prestat”, a concluzionat Mihai Cernica.

Recomandările redacției