petcutChiar și fără patru titulari, Național Sebiș a venit la Zalău cu gândul doar la victorie. Liderul neînvins al seriei a pres­tat însă un joc modest, iar la final avea să se mulţumească şi cu un punct, şi acela obţinut cu destule emoţii. La final, epuizat după indicațiile date elevilor săi și destul de supărat, Mihai Petcuț a considerat că rezultatul este echitabil.
„Exact cum am anticipat, meciul a fost foarte echilibrat. Am făcut cel mai slab joc din acest campionat și am avut mult de suferit, la Zalău. Până la urmă trebuia să vină și acest duș rece. Jocul nostru slab se datorează lipsei unor jucători importanți. Nu ne prea ajută punctul de la Zalău, dar într-o oarecare măsură poate fi folositor în economia clasamentului final”, a declarat Mihai Petcuț. Antrenorul Sebişului a comentat și controversata fază din minutul 79, când echipa sa a beneficiat de o lovitură de la 11 metri contestată vehement de gazde:
„Şi noi am fost dezavantajaţi”
„Nu știu dacă e corect să se dea vina pe arbitraj. Și noi la Baia Mare am fost dezavantajați și am pierdut două puncte pentru că arbitrul a dat un penalty gratuit gazdelor. Blănaru a ratat 4 ocazii clare și cei de la Zalău ar trebui să-și pună un semn de întrebare, de ce a avut acele situaţii. Până la urmă și arbitrul a dat ce a văzut”, a adăugat Petcuț, care a lăudat și jocul bun al Zalăului.
„Spre deosebire de celelalte echipe, Zalăul încearcă să joace fotbal. A pus mingea jos și chiar mi-a plăcut jocul lor. Am fost noi în schimb, sub orice critică, nu am avut tonus și prospețime în joc. Nu am jucat ceea ce trebuia să jucăm”, a încheiat tehnicianul ară­dean.

Recomandările redacției