frontieraLa Punctul de Trecere a Frontierei Năd­lac, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară, cetăţeana turcă Azdin K., în vârstă de 40 de ani, care conducea un autoturism marca Audi A3, înmatriculat în Franţa.
„La controlul de frontieră efectuat, a fost descoperită o persoană de sex feminin ascunsă în portbagajul autoturismului, în spatele a două valize, fiind acoperită cu o haină. Din cercetări, a rezultat faptul că persoana descoperită se numeşte Gulsum A., este în vârstă de 39 de ani şi este cetăţean turc”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Arad, comisar-şef Daniel Iancu.
Politiştii de frontieră au întocmit femeii lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, iar şoferiţei, actele premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate mă­su­- rile legale care se impun.   (C.G.)

Recomandările redacției