firtu1Unul dintre cei mai bine cotați fotba­liști ai „Bătrânei Doamne” a crescut în curtea Universității Craiova. Dragoș Firțulescu a avut oscilații de formă în acest debut de sezon, dar a crescut odată cu echipa, contribuind la cele două succese consecutive în campionat. Chiar dacă acuză dureri la spate, „mijlocașul de buzunar” spune că-și dorește prea mult să joace vineri pentru a pune problemele de sănătate pe primul plan. „E adevărat că e un meci mai special pentru mine, fiindcă am copilărit la Craiova și am jucat 10 ani la Universitatea la toate nivelurile. Dar, asta e viața de fotba­list, acum sunt la UTA și voi da totul pentru echipa mea. Și aș mai vrea să spun că, din punctul meu de vedere, meciul este deosebit mai ales prin prisma suporterilor care respectă și iubesc Universitatea. Cum, de fapt, o fac și fanii UTA-ei cu echipa lor de suflet”, a punctat decarul „alb-roșiilor”.
Tot Firțulescu vorbește despre disputa din această seară ca despre: „Derby-ul campionatului. Cred că va fi un meci frumos și spectaculos, sperăm ca și suporterii să contribuie la asta. Cel puțin noi avem mare nevoie de aportul fanilor noștri, am vrea să jucăm cu un stadion plin, să simțim că jucăm pe teren propriu. Apoi, e treaba noastră să-i facem fericiți pe ei și întreg orașul Arad. Apoi, vrem să demonstrăm că nu am câștigat întâmplător ultimele două partide”.
În fine, „Piti” a vorbit și despre relația sa cu patronul „Științei”. „Relația cu dom­nul Mititelu s-a zdruncinat pe finalul contractului meu la Craiova. De atunci nu am mai vorbit, dar îi doresc succes și nu neapărat lui personal, ci clubului pe care-l conduce”, a încheiat utistul.

Recomandările redacției