Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad şi Grupării de Jandarmi Mobilă Timişoara, vor asigura măsurile de ordine la meciul de fotbal dintre echipele F.C. UTA Arad şi F.C. Universitatea Craiova, ce va avea loc în după-masa aceas­ta, începând cu ora 17.00, la stadionul ,,Francisc Neuman”, din municipiul Arad.
Pentru buna desfăşurare a partidei de fotbal, jandarmii vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică în zona apro­piată şi imediată a arenei sportive înainte, pe timpul şi după terminarea jocului şi pe traseele de afluire/defluire. Jandarmii vor interveni pentru restabilirea ordinii publice, în incinta stadionului sau în afara acestuia, atunci când se constată că este pusă în pericol viaţa sau integritatea corporală a spectatorilor, a sportivilor, a oficialilor, a personalului de ordine şi siguranţă sau a celorlalţi participanţi la competiţie.
Pentru prevenirea producerii de incidente care pot afecta siguranţa spectatorilor, accesul pe stadion se va face înce­- pând cu ora 15.00, iar în intervalul orar 15.00 – 19.00, se va interzice desfacerea băuturilor alcoolice în toate societăţile comerciale (localuri de alimentaţie publică, baruri, restaurante, etc.), din zona complexului sportiv. De asemenea, în acelaşi interval orar, circulaţia autovehiculelor se va restricţiona în zona stadionului, pe Ca­lea Aurel Vlaicu şi strada Fraţii Neuman. „Jandarmii fac cunoscut faptul că este interzisă introducerea în stadion a bă­uturilor alcoolice, a materialelor pi­ro­tehnice ori a altor obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor”, a declarat pur­tă­toarea de cuvânt a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, maior Emilia Fînaţă.
(C.G.)

Recomandările redacției