feteJucătoarele de tenis de masă de la CSM Arad, Bernadett Balint şi Bianca Crişan pleacă, mâine, la Openul Ungariei de la Szombathely, programat în perioada 6-10 noiembrie. Fetele pregătite de Cristian Dodean au tras tare la antrenamente, pentru a fi în cea mai bună formă. „Ne-am pregătit intens pe plan local, pentru că urmează un sfârşit de an destul de greu, cu openuri internaţionale, debut în Superligă şi Mondiale de junioare, în cazul lui Balint. Primul concurs e cel din Ungaria, unde vrem să ne prezentăm cât mai bine, iar fetele să se întoarcă acasă cu medalii”, spune antrenorul Cristi Dodean.
Încă trei săptămâni până la Superligă
Bernadett Balint, locul 14 european la nivel de junioare şi Bianca Crişan, a 63-a junioară a continentului (e în primul an la această categorie de vârstă) sunt componente ale repre­zentativei de junioare a României, iar împreună au adunat în acest an şapte medalii internaţionale importante, trei la Europene şi patru la Balcanice. Balint, care a excelat şi la Top 10 Europa, unde s-a clasat pe locul 4, îşi poate îmbunătăţi palmaresul din 2013 la Campionatele Mondiale din Maroc, care se vor desfăşura în luna decembrie.
În altă ordine de idei, noul sezon al Superligii Naţionale de senioare a fost amânat cu încă o săptămână, astfel că fetele vor debuta în competiţia echipelor la sfârşitul acestei luni, cu un prim turneu la Buzău.

Recomandările redacției