alinmGruparea din Podgorie câștigă meci după meci în seria a V-a a Ligii a III-a și încheie turul pe poziția secundă. La Turda, pâncotanii au fost destul de autoritari, iar Alin Mihai a fost încă odată omul decisiv în fața porții adverse. Jocul echipei lui Dan Stupar nu a fost chiar atât de slab, însă, până la urmă, înfrângerea o menține pe ultimul loc în clasament.
După tatonare, două faze bune create de Sergiu Pop și Alin Mihai au arătat că Șoimii vor să plece cu pradă de la Turda. În minutul 19, arădenii au deschis scorul: Vițu i-a centrat din flancul stâng lui Alin Mihai, iar golgeterul a reluat din plonjon peste portarul turdean: 0-1. După gol, vizitatorii au preluat controlul aproape total. Alin Mihai a fost protagonist principal în două rânduri: centrare de pe dreapta a lui Rusu reluată milimetric pe lângă bară (27), apoi contraatac blocat în 2 metri de portarul Arieșului (30). Șoimii au intrat la vestiare în avantaj, după o repriză pe care au controlat-o din toate punctele de vedere. Irimia a avut un singur șut de rezolvat (35), iar Nădăban a fost faultat în suprafața de pedeapsă a Arieșului, fără ca arbitrul să indice penalty-ul așteptat
La reluare, oaspeții și-au mărit avantajul grație aceluiași Alin Mihai. Era mi­nutul 58, când atacantul a urmărit mingea respinsă de portarul Arieșului după șutul lui Sergiu Pop și a introdus-o în plasă din preajma careului mic. Băieții lui Cuedan nu le-au oferit celor de la Arieșul prilejul să le dea vreo emoție pe măsură ce meciul se apropia de final. Partida s-a încheiat tot cu pâncotanii în prim-plan. Bulzan a fost faultat la 18 metri de poarta adversă în minutele de prelungiri, tot el a executat lovitura liberă, dar mingea a ocolit cu puțin transversala. Imediat, s-a auzit ultimul fluier, iar trupa arădeană reușește victoria ce-i consolidează poziția secundă și o apropie și mai mult de lider.
Formații:
Turda: Pampea – Văscan, Şt.Popa, Muscă, Moţet (‘65 Boroştean) – David, Munteanu, Vigariu, Paianu – Grecu, Şulea (‘52 Fertea).
Pîncota: Irimia – Rusu, Lengyel, Lung, Vițu – Gavriș, Dubeștean, Nădăban (‘80 Bulzan), Hosu – Mihai, Pop (‘70 Burian).
Arbitri: Ciprian Demian – Ferencz Tunyogi, Alexandra Dănășel (toți Zalău). Observatori: Ștefan Szilaghi (Satu Mare), Tiberiu Satmari (Târgu Mureș).

Recomandările redacției