Patru persoane au ajuns duminică la Spitalul Judeţean Târgu-Jiu după ce microbuzul în care se aflau a fost implicat într-un accident, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, Romina Dochian.

 

 

 

Potrivit sursei citate, accidentul a avut loc pe DN 67, în localitatea Scoarţa. Microbuzul, în care se aflau 22 de persoane, a ieşit de pe carosabil şi a ajuns în şanţul de pe marginea drumului, după ce conducătoarea unui autoturism, o femeie în vârstă de 31 de ani, a efectuat o depăşire neregulamentară, încălcând marcajul longitudinal continuu, iar la revenirea pe bandă a acroşat microbuzul, proiectându-l în afara părţii carosabile.

Directorul Serviciul Judeţean de Ambulanţă Gorj, Dan Vâlceanu, a menţionat că la faţa locului au fost trimise patru ambulanţe şi un echipaj SMURD, din cele cinci persoane rănite fiind transportate la spital doar patru, unul dintre răniţi refuzând internarea.

Ambele autoturisme circulau dinspre Târgu-Cărbuneşti spre Târgu-Jiu.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc accidentul. AGERPRES/(AS – autor: Oana Popescu, editor: Florin Marin)

 

Recomandările redacției