voleiUVVG ProVolei a avut două confruntări grele la fileu, în ambele mizându-se pe garnitura tânără. În prima dintre ele, în Divizia A2, echipa arădeană a întâlnit ocupanta locului secund din seria de vest, LPS Bihorul Oradea, formaţie solidă, formată din jucători cu state vechi inclusiv în primul eşalon.
În aceste condiţii, antrenorul Radu Săbău a mizat pe echipa de juniori, care a abordat curajos meciul, cu o remarcă specială pentru Matica. Meciul s-a terminat cu victoria orădenilor, scor 3-0 (11, 20,10).
În cel de-al doilea meci, la juniori de data aceasta, UVVG ProVolei a dat piept cu liderul seriei, CSS Bega Timişoara, în fata căruia s-a înclinat după un meci frumos, dar încheiat tot cu un eşec clar, scor 0-3 (-22,  -18,-17).
Remarcatul arădenilor a fost de această dată Radu Lopătaru. Antrenorii Radu Sabău şi Marius Mascovits au utilizat în cele două partide următorul lot: Tihamer Katona, Andrei Preda, Walter Şipoş, Radu Lopătaru, Adrian Both, Filip Tocoian, Raul Brîncovan, Adrian Matica, Răzvan Motoc şi Ervin Gyujto.
Staff-ul tehnic s-a declarat mulţumit de prestatia jucătorilor, Radu Sabău afirmând că „poate cu mai multă atenţie se putea câştiga primul set la juniori.”

Recomandările redacției