stupiDan Stupar are misiune infernală pe banca Arieșului Turda, singura echipă din C5 care n-a cunoscut bucuria victoriei în prima parte a sezonului regulat. Trupa ex-utistului s-a înclinat vineri pe propria arenă în fața Șoimilor Pîncota, iar tehnicianul a rezumat astfel meciul: „Puteam câștiga, am avut posesie prelungită, dar diferenţa o face golul. Ne-am creat ocazii, primul gol primit a venit după o fază care nu anunța nimic, iar golul doi l-am luat dintr-o greșeală la mijlocul terenului. E regretabil și dureros că nu adunăm puncte. N-am o calitate la ce înseamnă jucători sub 21 de ani. Îi felicit pentru victorie pe cei de la Pîncota şi le doresc baftă”.
„Toate trei pot spera la promovare”
Şoimii Pîncota a fost al treilea adversar arădean consecutiv pe teren propriu pentru „Stupi”, care a caracterizat astfel grupările din judeţul de baştină: „Din punct de vedere al loturilor, toate cele trei sunt valoroase pentru liga a treia. Parcă, la capitolele echilibru pe posturi și jucători sub 21 de ani, mi se pare un plus pentru Sebiș. Toate trei pot spera însă la promovare”.
Altfel, antrenorul arădean şi-ar fi dorit să-și întărească efectivul, dar n-are confirmarea că FRF va da liber la transferuri în scurta pauză dintre turul și returul sezonului re­gulat.

Recomandările redacției