utacra4Al doilea gol consecutiv al lui Bogdan Apostu în contul „Bătrânei Doamne” nu a adus mult dorita victorie în fața Universității Craiova. Experimentatul atacant a marcat din nou cu capul după o centrare de pe dreapta și arădenii păreau scăpați în câștigători cu un om mai mult pe teren. „Din păcate, am scăpat printre degete o victorie pe care puteam s-o obținem. În a doua repriză cred că ne-am retras nepermis de mult în apărare și am lăsat-o pe Craiova să controleze mij­locul terenului, iar până la urmă a și reușit să egaleze. Am avut câteva situații la 1-0, probabil, dacă reușeam să le valorificăm, ne bucuram acum. Nu e tocmai ceea ce ne doream, dar, până la urmă, am obținut un punct în fața primului loc. E al doilea lider care vine la Arad și în fața căruia nu pierdem. E un punct meritat”, consideră utistul.
Apostu a vorbit în termeni laudativi des­pre Universitatea Craiova.  „Este o echipă destul de bună. Au demonstrat că au valoare, că au jucători buni, unii cu multe prezențe în Liga 1. Mi-a plăcut în special linia lor mediană. Mijlocașii fac diferența, ei dau ritmul, pun presiune pe adversar și asta e cel mai important când se întâlnesc două formații apropiate valoric”, mai spune atacantul, care a avut rolul său și la golul vizitatorilor. „Sincer nu știu ce s-a întâmplat exact la acea fază. Am încercat să ajut apărarea, am atacat împreună cu Lăzăreanu mingea, a fost acea inerție, ambii am vrut să ne salvăm echipa. Din păcate, nu am reușit și nu cred că trebuie găsit un vinovat sau altul. Oricum, nu acesta este motivul pentru care am pierdut azi două puncte, altele sunt. Trebuie să învățăm din greșeli, iar, până la urmă, Mister știe ce avem de făcut în continuare. Față de acum două săptămâni când eram pe ultimul loc, am demonstrat că suntem în creștere și că putem crește în joc din ce în ce mai mult. Mergem să câștigăm cele trei puncte la Slatina”, a completat hunedo­reanul.
La ultima fază a primei părți, Apostu i-a cerut o pasă în centru lui Sălăjan, care finalizase greșit din poziție bună de gol. „Și Sălă a vrut să marcheze, nu a fost să fie astăzi. Important este că suntem pe drumul cel bun ca echipă, e al treilea meci consecutiv fără înfrângere. Și, până la urmă, rezultatul este echitabil”, a concluzionat Bogdan Apostu.

Recomandările redacției