martianPatronul „textiliștilor” obișnuia să intre în vestiarul echipei sale la pauză în momentele grele, pentru a da trezirea pentru repriza a doua. Adrian Marțian a simțit, parcă, ce avea să urmeze și, după spusele sale, i-a îndemnat pe utiști să evolueze ca și cum scorul ar fi fost egal și s-ar fi jucat 11 contra 11.
Dar, tot dejeanul ne-a mai mărturisit că în loc să asculte sfaturile sale și ale antrenorului, unii fotbaliști se gândeau deja la prima de victorie. „Ce să vă spun, că iubiții noștri jucători îmi spuneau la pauză să le pregătesc banii? Ați mai auzit așa ceva? Mie nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat, cum am pierdut două puncte de la 1-0 și cu un om în plus. Trică le spunea și el să mai marcheze un gol, să uite ce s-a întâmplat în prima repriză, le mai zicea să forțeze al doilea cartonaș galben și la Dorel Stoica, dar ei probabil se gândeau cum își primesc primele după meci. Degeaba antrenorul mi-a dat dreptate după meci, în sensul că nu ar fi trebuit să le dăm salariile înainte de meci, că mortul de la groapă nu-l mai întorci. E a patra oară când pățesc asta, adică jucătorii joacă slab și nu câștigă după ce le dau bani. Păi Universitatea Craiova nu a mai văzut salarii de nu știu cât timp și ați văzut ce bine a jucat. 11 contra 11 ne băteau cu siguranță. Concluzia mea este clară, nu poți juca fotbal cu gândul doar la bani”, a precizat Marțian, care – totuși – l-a scos din „oală” pe căpitanul echipei. „Neagu e cu capul pe umeri, a recunoscut și el că uneori pretențiile sunt prea mari pentru ceea ce oferă echipa. În schimb, Firțulescu m-a sunat aseară să-mi explice el mie că nu merita să-i iau din salar, că el s-a sacrificat pentru echipă și nu mai știu ce aberații”, ne-a mai mărturisit șeful arădenilor.
Acesta mai spune că a fost extrem de dezamăgit și de reacția unor spectatori care l-au întâmpinat cu înjurături la intrarea pe tunelul ce duce spre vestiare. „Îmi strigau să le dau și restul de bani, să le dau salariile întregi. Păi să le dea ei dacă sunt mulțumiți cum au jucat ieri. Oriunde ai lucra, dacă greșești și nu dai randament, nu faci producție, șeful te penalizează. La fotbal văd că trebuie plătit și ultimul loc. Ei bine, eu nu fac așa ceva. Să lea dea bani jucătorilor cei care m-au înjurat ca la ușa cortului și au pomenit de mama mea moartă. Sunt foarte dezamăgit, eu nu merit asta”, a adăugat Adrian Marțian.
Totuși, patronul UTA-ei încă speră ca ehipa să câștige următoarele două partide, așa cum a promis la finalul meciului cu Universitatea: „De acum înainte, chiar nu mai avem decât varianta victoriei indiferent cu cine jucăm. Sper să conștientizeze toți ce șansă au ratat cu Craiova și să câștige miercuri și sâmbăta viitoare”.

Recomandările redacției