tricaeug„Bătrâna Doamnă” a pierdut pentru a șasea oară în acest sezon, iar Eugen Trică nu mai este la fel de convins că are cei mai buni fotbaliști din liga secundă. Cel puțin după partida cu FC Olt, antrenorul arădenilor a recunoscut că mai mulți utiști l-au dezamăgit. „Am început foarte prost meciul și, practic, am început să jucăm și noi doar după golul de 1-0. Chiar dacă am avut două-trei ocazii era greu să câștigăm atâta timp cât joci în 5-6 oameni. Sunt supărat pe câțiva jucători de-ai mei, dar o să le spun personal după vizionarea înre­gistrării meciului. Nu dau vina pe absențe, fiindcă la mine nu există titulari și rezerve. Cei care au jucat astăzi trebuiau să dea totul, dar…”, a punctat fostul internațional.
Trică regretă înfrângerea și datorită faptului că, după spusele sale, adversarul nu l-a surprins cu nimic. „Și-au creat ocazii doar pe mingi aruncate în careul nostru, nu au avut un joc legat, elaborat. Eu zic că am avut o posesie mai bună, eu nu pot fi adeptul bubuielilor, jocului la întâmplare. Dar, asta e Liga a II-a, am plătit din nou tribut greșelilor personale”, a mai explicat tehnicianul UTA-ei.
În fine, aflând chiar de la noi că Adrian Marțian intenționează să-l schimbe de la cârma primei echipe și să-l trimită la juniori, Eugen Trică a spus sec: „E treaba dânsului ce face, rămâne de văzut ce se va întâmpla. Eu știu că joi după-amiază am antrenament cu echipa”.

Recomandările redacției