tricajDupă înfrângerea de la Slatina, Adrian Marțian a anunțat că va renunța la serviciile lui Eugen Trică, intenționând să-l trimită la grupa de juniori republicani mari pentru a evita să-i achite clauza de demitere în valoare de 10 de mii de euro. Pe lângă faptul că, din informațiile noastre, contractul fostului internațional e valabil doar pentru Liga a II-a, patronul UTA-ei va stârni un val de nemulțumiri și în vestiar.
Jucătorii nu agreează o despărțire de antrenorul lor, care – poate – a fost singurul care a crezut în ei la începutul sezonului, când nimeni nu a făcut-o. Trică a preluat echipa în condiții speciale, cu o săptămână înainte de primul meci pe puncte și a primit doar jucători liberi de contract din partea dejeanului. Așa se întâmplă că echipa suferă enorm la capitolul mijlocași, care-și demonstrează din plin limitele chiar și acum când s-au pus la punct cu pregătirea fizică. Linia mediană duce prea puține baloane în careul advers, dar e modestă și pe faza de acoperire. Antrenorul vorbește despre fotbaliști care l-au dezamăgit și după confruntarea de la Slatina și chiar dacă nu dă nume este mai mult decât evident că majoritatea dintre ei sunt mijlocași.
Utiștii care au dus greul în acest sezon sunt și ei conștienți de acest lucru și nu vor să se despartă de un antrenor care a ajuns să-i cunoască și să le înțeleagă problemele. Mai mult, fotbaliștii spun că dacă echipa ar juca la nivelul la care sunt motivați meci de meci de Trică, UTA s-ar afla pe o poziție mult mai bună în clasament. Rămâne de văzut dacă fotbaliștii vor acționa efectiv dacă Adrian Marțian îl trece pe Eugen Trică pe linie moartă.

Recomandările redacției