Circuitul Pro Tour la tenis de masă şi-a consumat alte două turnee. Seniorii şi-au dat întâlnire în capitala Poloniei, Varşovia, printre participanţi numărându-se şi arădeanca Daniela Dodean.
Calificată direct pe tabloul principal, jucătoarea CSM-ului a cedat la mare luptă în şaisprezecimi, scor 3-4 la seturi, în faţa unei alte jucătoare din Coreea de Sud, Choi Moonyoung. La dublu, perechea Dodean-Samara a părăsit întrecerea în sferturi, scor 2-3 în faţa sud-coreencelor Jeon şi Park. O altă jucătoare de la CSM Arad, Bianca Crişan a participat la Openul Ungariei de juniori, de la Szombathely.
Eleva lui Cristian Dodean s-a calificat pe tablou la simplu, fiind învinsă în turul doi, pentru ca la dublu, în pereche cu sârboaica Aleksandra Savic şi la echipe, în componenţa României B, să avanseze până în optimi, respectiv sferturi.
Bernadett Balint nu a mai ajuns la concursul din ţara vecină, accidentându-se la unul din ultimele antrenamente. Diagnosticul este entorsă de gleznă, iar „Detti” speră să se recupereze până la Mondialele de juniori din Maroc, din luna decembrie.

Recomandările redacției